Pentru ca avenimentul să se desfășoare în mod eficient, circulația vehiculelor este restricționată în intervalul orar 9.00-23.00. 

Restricții de trafic în Capitală, în acest weekend. Care sunt rutele alternative

Restricții de trafic în Capitală, în acest weekend. Care sunt rutele alternative

Pe aceste străzi se desfășoară mini concerte stradale, spectacole de teatru, dans, ateliere pentru cei mici, statui vivante.

Pe durata restricțiilor instituite se va permite traversul pe Calea Victoriei, la intersecțiile cu Str. Sevastopol, Str. Gheorghe Manu, Bd.

Dacia, Str. Ion Câmpineanu, Bd. Regina Elisabeta, Str. Știrbei Vodă. Totodată, se va permite circulația pe Calea Victoriei, pe tronsonul cuprins între Str. Știrbei Vodă și Str. Dem.I. Dobrescu.

Este permis accesul riveranilor către domiciliu, precum și către unitățile economice din zonă, conform indicatoarelor montate temporar pe durata restricțiilor, pe străzile: Str. Frumoasă, între Str. Sevastopol și Calea Victoriei, Str. Gina Patrichi, între Bd. Lascăr Catargiu și Calea Victoriei și Calea Griviței, între Str. C-tin Budișteanu și Calea Victoriei, cu mențiunea că accesul auto al riveranilor va fi redirecționat către aleea din fața Palatului Știrbei, apoi către Str. Banului.

Care sunt rutele alternative?

Rutele alternative traficului rutier sunt următoarele:

- Piața Victoriei – Bd. Lascăr Catargiu – Piața Romană – Bd. Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – Piața Universității – Bd. I.C. Brătianu – Piața Unirii – Splaiul Independenței

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

- Piața Victoriei – Str. Buzești – Str. Berzei.

Citește și: Trafic restricționat în zona Lujerului din Capitală. Un pieton a murit după ce a fost accidentat mortal de o cisternă

În perioada 19 mai – 1 octombrie, vineri, sâmbătă și duminică, are loc evenimentul cultural “Simfonia Apei” în Piața Unirii – zona fântâni, după cum urmează:

- între orele 20.30 – 22.30 în lunile mai și august

- între orele 21.00 – 23.00 în lunile iunie și iulie

- între orele 19.30 – 21.30 în lunile septembrie și octombrie.

Traficul rutier, restricționat gradual

Traficul rutier va fi restricționat gradual, în funcție de numărul de persoane, pe Bd. Unirii, segmentul cuprins între Bd. Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (zona fântâni).

Rute ocolitoare sunt următoarele:

- Spl. Independenței – Piața Unirii – Bd. Corneliu Coposu

- Bd. Regina Maria – Piața Unirii – Spl. Unirii

- Bd. Dimitrie Cantemir – Pasaj Unirii – Piața Universității.

Citește și: Zona din Capitală unde traficul ar putea fi restricționat permanent. Va fi transformată în zonă pietonală: „Soluția pe care au propus-o experții”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si