În această gospodărie din Cisnădioara porțile sunt deschise la sfârșitul săptămânii. Musafirii sunt așteptați de fiecare dată doar cu bucate pregătite în casă de gazde. Toate bunătățile sunt făcute cu ingrediente naturale și după rețete tradiționale.

Citește și: VIDEO- Mic dejun vegetarian. Avocado, humus și rucola sunt câteva ingrediente din farfuria vegetarienilor

Delia Mărgineanu, administrator punct gastronomic: „Avem produse tradiționale din Tara Moților și locale.

Este o plăcintă cu brânză de munte din Țara Moților și aceasta, ceva interpretat care le place foarte mult turiștilor, cârnatul făcut de noi și tot ce aveți aici pe platou.”

Familia Mărgineanu a deschis un punct gastronomic local în pandemie. Acum curtea se umple de musafiri de fiecare dată când se deschid porțile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Marius Mărgineanu,   administrator punct gastronomic: „E  deschis doar sâmbăta și duminică pentru că în timpul săptămânii avem serviciu și este pur și simplu din plăcere tot ceea ce facem. Mâncarea pe care o facem este așa cum ne-o facem nouă, nimic în plus.”

Delia Mărgineanu, administrator punct gastronomic: D e exemplu, astăzi avem o ciorbă de varză cu cârnați și ciupercuțe și un papricaș de pui.”

„Intenția noastră a fost ca oamenii să vină pentru experiența completă”

Pe lângă bucatele savuroase, oaspeții se bucură din plin și de farmecul vieții la țară.

Victor Mărgineanu: „Intenția noastră de la început a fost ca oamenii să nu vină aici neapărat pentru mâncare și băutură, ci să vină aici pentru experiența completă.

Am reușit să facem lucrurile acestea pentru că avem fiecare ingredient pe care noi îl folosim în orice facem este produs tradițional.”

„Am venit aici pentru că mâncare autentică. Furnizorii sunt locali,, mâncarea e bună din zonă și ești bine primit, ca la bunica acasă. Te servesc cu mare drag și are alt gust mâncarea. Este pentru prima dată când vin aici. Locația este extraordinară. Mă bucur că este aproape de natură. Am venit pentru produsele locale, pentru spiritul acesta familial.”

În județul Sibiu sunt autorizate 25 de puncte gastronomice locale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si