Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - În căutarea gustului de odinioară. Turiștii au poposit la un punct gastronomic local din Cisnădioara

Au renunțat la masa servită la restaurantele din oraș și au ales în schimb un prânz savuros într-o gospodărie de la țară. Vorbim despre turiștii care în acest weekend au poposit la un punct gastronomic local din Cisnădioara.

Redactia Stirile Kanal D,

În căutarea gustului de odinioară. Turiștii au poposit la un punct gastronomic local din Cisnădioara

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În această gospodărie din Cisnădioara porțile sunt deschise la sfârșitul săptămânii. Musafirii sunt așteptați de fiecare dată doar cu bucate pregătite în casă de gazde. Toate bunătățile sunt făcute cu ingrediente naturale și după rețete tradiționale.

Citește și: VIDEO- Mic dejun vegetarian. Avocado, humus și rucola sunt câteva ingrediente din farfuria vegetarienilor

Delia Mărgineanu, administrator punct gastronomic: „Avem produse tradiționale din Tara Moților și locale. Este o plăcintă cu brânză de munte din Țara Moților și aceasta, ceva interpretat care le place foarte mult turiștilor, cârnatul făcut de noi și tot ce aveți aici pe platou.”

Familia Mărgineanu a deschis un punct gastronomic local în pandemie. Acum curtea se umple de musafiri de fiecare dată când se deschid porțile.

Citeste si: Elena Lasconi, prima reacție după ce a intrat în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Candidata USR l-a depășit pe Marcel Ciolacu- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul să moară: „Era riscant”- wowbiz.ro

Citeste si: Cele mai controversate declarații ale lui Călin Georgescu: Apologia legionarilor, elogii aduse lui Putin și conspirațiile despre 5G- antena3.ro

Marius Mărgineanu,   administrator punct gastronomic: „E  deschis doar sâmbăta și duminică pentru că în timpul săptămânii avem serviciu și este pur și simplu din plăcere tot ceea ce facem. Mâncarea pe care o facem este așa cum ne-o facem nouă, nimic în plus.”

Delia Mărgineanu, administrator punct gastronomic: D e exemplu, astăzi avem o ciorbă de varză cu cârnați și ciupercuțe și un papricaș de pui.”

„Intenția noastră a fost ca oamenii să vină pentru experiența completă”

Pe lângă bucatele savuroase, oaspeții se bucură din plin și de farmecul vieții la țară.

Victor Mărgineanu: „Intenția noastră de la început a fost ca oamenii să nu vină aici neapărat pentru mâncare și băutură, ci să vină aici pentru experiența completă. Am reușit să facem lucrurile acestea pentru că avem fiecare ingredient pe care noi îl folosim în orice facem este produs tradițional.”

„Am venit aici pentru că mâncare autentică. Furnizorii sunt locali,, mâncarea e bună din zonă și ești bine primit, ca la bunica acasă. Te servesc cu mare drag și are alt gust mâncarea. Este pentru prima dată când vin aici. Locația este extraordinară. Mă bucur că este aproape de natură. Am venit pentru produsele locale, pentru spiritul acesta familial.”

În județul Sibiu sunt autorizate 25 de puncte gastronomice locale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI