Close sidebar
Close sidebar

În ce condiții se pot face testele COVID-19 în farmacii

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă a declarat, vineri, la Timișoara că, farmaciile care vor dispune de spații corespunzătoare vor putea face și teste pentru virusul COVID-19.

Alina Raducu,

În ce condiții se pot face testele COVID-19 în farmacii [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mihăilă a mai menționat că hotărârea în privința testării pentru SARS Cov-2 în farmacii va urma să fie clarificat modul în care se vor fi efectuate circuitele în farmacii.

Ministrul Sănătății a anunțat condițiile în care se vor putea efectua teste pentru COVID-19 în farmacii

"Farmaciile care vor testa vor fi acelea care vor putea asigura un spaţiu corespunzător testării, astfel încât să fie redus la minim riscul de transmitere a infecţiei", a afirmat ministrul Sănătății.

În ce condiții se pot face testele COVID-19 în farmacii [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ministrul Sănătății a făcut declarații după ce s-a depăşit pragul de 100.000 de persoane vaccinate în 24 de ore. Anunțul Ioanei Mihăilă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ministrul Sănătății a afirmat că aceste teste COVID-19 disponibile în farmacii vor fi distribuite de Ministerul Sănătăţii, prin intermediul direcţiilor de sănătate publică.

Tot Ioana Mihăilă a mai adăugat că, în această săptămâna urmează să fie făcut public și ordinul în vederea testării în farmacii, ca mai apoi testele să fie distribuite către farmaciile care dispun de spații specifice în acest sens.

Citeste si: Trombozele care apar după vaccinarea cu AstraZeneca afectează mai mult femeile decât bărbaţii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI