Copilul de șase ani a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu, după ce o coloană de piatră din holul principal al instituției s-a desprins și a căzut peste el. Copilul a fost luat, conştient, cu o ambulanţă din fața clădirii şi transportat de urgenţă la spital. Băiatul se află acum internat la Terapie Intensivă. Conform unui comunicat emis de reprezetanții spitalului, copilul este în continuare monitorizat de medici.

Băiatul a încercat să se urce pe coloana decorativă

Copilul se afla pe holul Primăriei Capitalei, când o statuie de un metru a căzut peste el. Băiatul a încercat să se urce pe o coloană decorativă, care s-a prăbușit peste el, provocându-i traumatisme grave.

Polițiștii au deschis o anchetă internă, iar la Primărie s-a deschis o anchetă administrativă.

Citeste si: VIDEO| Copil de șase ani în stare gravă la spital după ce o statuie a căzut peste el

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Autoritățile au audiat martori, însă tatăl copilului se afla în stare e șoc și nu a putut discuta cu oamenii legii.

Reacția reprezentanților Primăriei

Primăria Capitalei a reacționat la incident.

Citeste si: Tragedie în Ialomița: o persoană și-a pierdut viața într-un accident, iar alte șase sunt rănite. Printre victime se numără și trei copii

„Luni, 22 august 2022, în jurul orei 13.40, în holul de la intrarea principală în sediul Primăriei Municipiului București, a avut loc un accident implicând un copil de 7 ani, însoțit de tatăl său, care venise la primărie pentru rezolvarea unei probleme”, arată comunicatul instituției.

Reprezentanții Primăriei Capitalei au luat legătura cu spitalul, obținând confirmarea faptului că victima accidentului se află în grija medicilor din spital.

Menționăm că în holul unde a avut loc accidentul există două coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, expuse acolo începând cu anul 2016. Pentru elucidarea împrejurărilor accidentului va fi făcută o anchetă administrativă în cadrul Primăriei Capitalei, în paralel cu ancheta deja demarată de poliție.” , se mai arată în informarea transmisă de PMB.

Citeste si: Un grav accident a avut loc în Buzău: șase persoane au fost rănite

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si