Evenimentul s-a petrecut pe DN 1 (E60), în afara localităţii Copăceni.

Două autospeciale cu modul de descarcerare au fost trimise la locul incidentului

La locul accidentului  au fost trimise două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ şi un echipaj SMURD.

”Echipajele operative au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe partea laterală, şi o persoană încarcerată.

Astfel, au fost utilizate accesoriile specifice pentru a asigura accesul către victimă şi extragerea acesteia fără agravarea leziunilor suferite. Victima a fost preluată de către echipajele medicale şi transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. Alte două persoane au primit primul ajutor calificat la locul accidentului şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, se arată în sura citată.

Citește și: Incident tragic în Prahova, după ce doi motocicliști s-au izbit de un tractor. Care este starea victimelor

Potrivit autorităților, un autoturism condus dinspre Cluj-Napoca spre Turda, a intrat în sens opus, pe un segment de drum unde nu există parapete între sensurile de circulație. Ulterior, a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Cluj-Napoca.

Accident dramatic pe un drum din Prahova

Incidentul dramatic a avut loc sâmbătă spre duminică noapte, în afara localității prahovene Ciorani, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

Ce au transmis polițiștii în urma accidentului dramatic

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, un tânăr vârstă de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN 1D, km 23+410, pe direcția de deplasare Ciorani către Urziceni, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac din afara părții carosabile, aferent sensului său de deplasare. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Din impact, autoturismul a fost proiectat înapoi pe partea carosabilă", au informat, duminică, 23 aprilie 2023, la orele dimineții, purtătorii de cuvânt de la Poliția Prahova.

Tânărul în vârstă de 23 de ani, care la momentul impactului se afla singur în mașină, s-a stins din viață în urma tragediei.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii nenorociirii care i-a pus capăt zilelor tânărului de 23 de ani.

Citește și: Accident dramatic pe un drum din Prahova! Un tânăr s-a tins din viață după ce mașina sa a izbit un copac și a fost proiectată înapoi pe șosea

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si