Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | În Constanța, o biserică a fost cuprinsă de flăcări. Unsprezece apartamente din blocul vecin, distruse de foc

Unsprezece apartamente au fost invadate de flăcări şi fum. Faţada blocului în care sunt aceste locuinţe a fost distrusă de foc, consecință a incendiului care a cuprins duminică o biserică dintr-un cartier din municipiul Constanţa.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

" La incendiul de la biserica din Constanţa: 4 din 11 apartamente, afectate de incendiu şi de fum, restul- de fum (7 apartamente); latura dinspre biserică a faţadei blocului, afectată de flăcări. Aproximativ 500 metri pătraţi- construcţie de lemn din curtea bisericii- arsă complet", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

Citeste si: Incendiu de proporții într-o pădure din Giurgiu

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Incendiul a cuprins un paraclis provizoriu aflat în curtea bisericii Sf. Ecaterina, lăcaş de cult în construcţie, în cartierul constănţean Tomis Plus, în timpul unei slujbe susţinute de preoţi.

Mai multe persoane au fost evacuate din biserica incendiată

Gruparea de Jandarmi Mobilă au scos 30 de persoane din biserica cuprinsă de flăcări, duminică, într-un cartier din municipiul Constanţa.

În blocul vecin, 15 persoane s-au autoevacuat sau au fost scoşi din imobil de pompieri, a informat ISU "Dobrogea".

Două persoane au suferit atac de panică

Potrivit ISU, două persoane au suferit atac de panică. O a treia persoană a suferit arsuri minore la antebraţ.

"Pentru localizarea şi stingerea flăcărilor, la faţa locului salvatorii acţionează cu 6 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 autospecială pentru transport victime multiple şi 1 ambulanţă SMURD.

În sprijinul echipajelor din teren a fost alocată şi 1 ambulanţă SAJ", a transmis ISU.

Citeste si: Un bărbat a găsit o perlă rară într-o porție de scoici. O astfel de bijuterie valorează mii de dolari

Unsprezece butelii de aragaz au fost scoase din biserică.

"Toate persoanele din blocul alăturat s-au autoevacuat. Din informaţiile primite de la preotul bisericii, în interiorul lăcaşului de cult nu mai sunt persoane", a transmis ISU.



Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, "deocamdată, o singură pacientă, de 45 de ani, are arsuri gradul unu pe antebraţ şi a fost transportată la Spitalul Judeţean".

Citeste si: Alertă la centrala nucleară Zaporojie. "Infrastructura centralei a fost afectată. Există risc de radiații"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI