Close sidebar
Close sidebar

In goana dupa profit, negustorii nu mai tin cont de nimic si vand peste stricat chiar inainte de Florii

In prag de Florii, cand tot romanul pune un peste pe masa, negustorii uita de orice regula de igiena, doar ca sa scoata profit. Ne vand peste la sacosa sau direct din portbagaj!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

In goana dupa profit negustorii nu mai tin cont de nimic! Ce norme de igiena, ce temperatura scazuta in hala cu peste? Ca la piata! Langa sacii cu cartofi si alte legume, sta pestele in cutii de plastic. In spate, intr-un acvariu se zbat zeci de pesti care nici macar nu sunt acoperiti cu apa.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Alti vanzatori au venit cu pestele si icrele in sacosa. Il vand direct pe asfalt, asta dupa cel-au adus in portbagajul masinii, fara pic de gheata.

Politia locala i-a sanctionat cu amenzi si ne recomanda sa fim atenti cand cumparam peste. Uitati-va daca este tinut pe un pat de gheata sau daca apa din acvariu este suficienta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI