O rolă de hârtie igenică pe lună, prosop şi săpun o dată la două luni, acestea sunt doar câteva dintre condiţiile în care trebuie să supravieţuiască Elena Udrea în detenţia din Costa Rica. Ridicată de pe stradă împreună cu Alina Bica, Udrea va trebui să stea preţ de două luni în închisoarea Buen Pastor, acolo unde dramele sunt la ordinea zilei, dat fiind faptul că oricum penitenciarul este suprapopulat cu criminali şi traficanţi de droguri.

Deşi a avut posibilitatea legală să-şi aducă şi fetiţa nou-născută lângă ea, în închisoare, Udrea a refuzat ferm până acum această opţiune, deşi condiţiile oferite mamelor de copii mici sunt sensibil mai bune decât cele de care se ”bucură” restul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Astfel, într-un video realizat de o televiziune locală acum trei ani, se observă că mămicile se bucură de un spaţiu cât de cât adecvat pentru creşterea copiilor, mult mai generos şi mai curat decât celulele standard. Atunci, în 2015, în închisoarea Buen Pastor se aflau 26 de copii între 0 şi 3 ani care beneficiau de condiţii decente de creştere în detenţie, alături de mamele lor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si