Ca-n masina de gunoi! Asa s-au simtit calatorii acestui tramvai, care s-au trezit, sub nas, cu un tomberon trantit la picioarele lor. De parca ar fi ceva firesc, cele doua doamne de la salburitate s-au asezat comod in scaune, deloc deranjate de privirile siderate ale celor din jur.

-Nu e frumos.
Trebuie sa coboare. Locul ei nu e aici. Adica locul tomberonului nu e in mijloacele de transport.

Indignati si probabil derAnjati de mirosul intepator, calatorii le iau la intrebari. Abia atunci femeile se ridica, isi iau tomberonul si matura din dotare si coboara, fara sa dea o explicatie pentru gestul revoltator.  

-Nu va asigura transportul cei de la RETIM? Ia sa intrebam: aveti voie sa transportati containerul cu gunoi in tramvai?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

-Nu conteaza cine se urca in tramvai? Nu conteaza. Chiar daca este cu tomberonul? Sa sunam la 112 sau sa sunam la intreprindere.

Angajatii de la salubrizare recunosc faptul ca intamplarea nu este o exceptie.  

-Cu scule, cu tot ce aveam urcam. Dar nu in tramvai, in autobuz. Deci v-ati dus cu mijloacele de transport in comun. Da, si cu masina noastra. Si cu tomberonul? Da.

Imaginile postate pe o retea de socializare au ajuns in atentia superiorilor.
 

Liviu Hotico, purtator de cuvant RETIM: E greu sa acceptam explicatia de a scurta timpul de deplasare folosind mijloace de transport in comun mai ales cand aveau aceasta pubela de coelctare a deseurilor stradale.

Angajatele risca sanctiuni salariale sau chiar desfacerea contractului de munca. Pe dealta parte, si urcatul cu bagaje care stanmjenesc pasagerii e pedepsit cu amenzi de pana la 500 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si