Aici, preotului paroh Ioan Ungureanu i s-a suspendat dreptul de a mai savarsi toate lucrarile sfinte pana la finalizarea unor cercetari ce il privesc, cercetari ce se fac in cadrul Consistoriului Eparhial al Arhiepiscopiei Iasilor. Aceasta masura a fost lauat de catre Mitropolia Moldovei si Bucovinei prin vocea IPS Teofan si a intrat in vigoare in data de 5 mai.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Preotul a refuzat sa efectueze lucrurile de predare- primire cu preotul inlocuitor si din data de 5 mai si pana acum a oficiat toate liturghiile si slujbele. "Preotul nu si-a asumat oprirea de la slujbire si a slujbit duminica. Oamenii care il sustin au venit si au asistat la aceste slujbe. El ar trebui sa stie daca ia aminte la ceea ce a invatat in scolile teologice pe care le-a parcurs ca slujbele facute de el nu mai sunt valabile. Este deosebit de grav si nu au nicio valoare. O slujba savarsita de un preot oprit de la slujire sau caterist are aceeasi valoare ca slujba pe care ar face-o orice cetatean de pe strada care ar imbraca un vesmant si ar simula o sluba", a declarat preotul Marian Timofte, vicar administrativ al Arhiepiscopiei Iasilor.

Intreaga poveste a preotului o puteti afla de AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si