Noi măsuri au fost anunțate de Guvern. Printre acestea stau: interzicerea serviciilor alcoolului în baruri şi restaurante, închiderea sălilor de fitness şi a piscinelor pentru majoritatea utilizatorilor şi reguli mai stricte în şcoli.

Citeste si: Cresc cazurile de infectare cu Omicron

Marea Britanie a înregistrat  primul deces

La nivel global, a fost confirmat primul deces de Omicron, în Marea Britanie. 

Planul băncii centrale de a majora ratele dobânzilor în cursul acestei săptămâni ar putea fi pus sub semnul întrebării de noile restricţii ale Norvegiei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cu scopul de a accelera vaccinarea cu doze de rapel, Guvernul a spus că forţele armate, precum şi farmaciile, vor ajuta la campania de inoculare.

Citeste si: Pregatiri pentru tsunamiul Omicron

Restricţiile vor fi aplicate  pe scară mai largă

Guvernul a precizat faptul că restricțiile vor fi aplicate pe o scară largă. Norvegia stabileşte recorduri atât în ​​ceea ce priveşte noile infecţii cu Covid-19, cât şi în ceea ce priveşte spitalizările.

Din cauza răspândirii Omicron,urmează să devină varianta dominantă în zilele următoare: ”Lipsa de acţiune acum ar putea duce la consecinţe negative mari pentru societate, nu doar pentru serviciile de sănătate şi municipalităţi” 

Citeste si: Primul caz cu varianta Omicron în China. Care e riscul apariției unui "nou Wuhan"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si