În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, situația devine dramatică pentru Gorkem.

După ce, cu o seară înainte, soția lui Fatih a petrecut peste măsură, aceasta află că și-a pierdut mama care era grav bolnavă. Remușcările o copleșesc pe Gorkem, pentru că nu a fost alături de părintele patern în ultimele momente de viață ale acesteia iar Nilay “profită” de ocazie pentru a se răzbuna pe cumnata sa și spune întregii familii motivul pentru care această a fost de negăsit cu o zi înainte.

Fire răzbunătoare, Gorkem promite să nu lase lucrurile așa în ceea ce proiveste fapta lui Nilay. Kayhan intervine în viața fiicei sale, Cimen, atunci când află că Gokhan a divorțat de soția sa însă i-a ascuns tinerei acest lucru.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nursema divorțează de Umut, iar Ruzgar își dorește să îi fie mereu în preajma frumoasei femei de care este îndrăgostit iar Alev și Abdullah își trăiesc nestânjeniți iubirea, în vreme ce Pembe consideră, în continuare, că și-a salvat căsnicia…

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si