Close sidebar
Close sidebar

In patria pepenilor se circula ECO! Desi au drumuri de pamant, cetatenii din Dabuleni se vor plimba cu autobuze eletrice!

De la caruta, la autobuze electrice! Desi au drumuri de pamant, cei din orasul Dabuleni se vor plimba cu vehicule de ultima generatie! Intrebat cum ramane cu strazile asfaltate, primarul are un raspuns pe masura: in 10 ani!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Printre norii de praf ridicati de carutele  si de tractoarele orasenilor, edilul viseaza frumos: in 10 ani, de-acum inainte, pe strazile ca niste ulite vor circula autobuze electrice!

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Pe banii europenilor, primarul vrea sa asfaltele 7 din cele 84 de artere. Pe  ele vor circula mijloacele de transport in comun non poluante, traseul fiind gandit, deocamdata, cu 17 statii. Dar, pana sa intre-n rand cu lumea, oamenii mai au de asteptat.

Proiectul care cuprinde reabilitatea strazilor si dotarea cu autobuze electrice se ridica la 2 milioane de euro. Deocamdata, singurul oras cu astfel de vehicule este Cluj- Napoca. 

Ele vor fi puse in circulatie la sfarsitul lunii. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI