Acestea sunt primele imagini cu oligarhul rus după zvonurile că ar fi fost otrăvit la Kiev, în timpul unor negocieri secrete ce ar fi avut loc la începutul acestei luni. Extrem de degajat, Abramovici a fost fotografiat în preajma preşedintelui Turciei, gazda acestei întâlniri. Nu părea deloc afectat de vreo suferinţă fizică.

Primele imagini cu Roman Abramovici după otrăvire 

În data de 3 martie, purtătorul de cuvânt al lui Abramovici a confirmat faptul că acesta ar fi fost otrăvit după ce a mâncat ciocolată la negocierile din capitala Ucrainei.

Ulterior, despre rus s-ar fi auzit că ar fi rămas fără vedere timp de câteva ore şi ar fi avut probleme dermatologice.

Cu toate acestea, el a plecat către Polonia, de unde ar fi zburat către Istanbul pentru tratament. 9 zile mai târziu, el a fost văzut într-un aeroport din Tel Aviv, iar apoi ar fi ajuns la Moscova.

Citeste si: Dmitro Kuleba lansează un avertisment înainte de noile negocieri cu Rusia: „Sfătuiesc pe oricine să nu mănânce și să nu bea nimic”

Ministrul ucrainean de externe a atenţionat participanţii de astăzi să nu se atingă de nimic

Dmitro Kuleba, ministrul ucrainean de Externe: „I-am sfătuit pe cei care merg la negocieri cu Rusia să nu bea sau să mănânce ceva şi, preferabil, să evite să atingă suprafeţele.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De altfel, la Istanbul, cele două delegaţii nici nu şi-au mai dat mâna. Oficialii ruşi au respins acuzaţiile de otrăvire şi au pus totul pe seama unui război informaţional.

Citeste si: Rusia pregătește atacuri cu rachete din Marea Neagră

Ruşii au confirmat, însă, faptul că Abramovici are rol de mediator la întâlnirea de pe malul Bosforului, care a avut loc în celebrul palat folosit şi de Kemal Ataturk, fondatorul Turciei moderne, vechi de peste un secol şi jumătate.

Citeste si: Kremlinul susține că Rusia ar folosi arme nucleare doar împotriva unei ameninţări la adresa existenţei statului, şi nu ca urmare a războiului în curs din Ucraina

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si