In plin scandal, in care este acuzat din toate partile ca obisnuieste sa intretina relatii cu tineri mai mult sau mai putin minori, Cristian Pomohaci si-a etalat, la Arhiepiscopia Sibiului, ultima achizitie. Este vorba de un automobil de tip SUV nou, un „moft” de vreo 30.000 euro, pret de catalog.


Masina cu care a venit Pomohaci a fost lansata in urma cu cativa ani in Romania, vine cu o o echipare de top si este o varianta ceva economica fata de clasicele SUV-uri.
Este, practic, o masina de oras, care se descurca foarte bine si pe drumurile pietruite de la Mosuni. Evident, are si multi cai putere, pentru ca lui Pomohaci ii place puterea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cristian Pomohaci mai are in garaj un automobil 4x4 mult mai scump, insa ceva mai vechi, dar si o masina de teren autohtona. Toate au in comun numarul de la masina, care are legatura cu religia: IISUS sau DUH.
Ieri, la Sibiu, a fost judecata contestatia lui Cristian Pomohaci fata de decizia de a fi exclus din randurile preotilor. Circa 200 de credinciosi au fost adusi cu autocarele din toata tara, pentru a-l sustine pe Pomohaci.

Acestia si-au manifestat sustinerea fata de fostul preot si au devenit agresivi fata de reprezentantii presei, pe care ii considera vinovati de ceea ce i se intampla acum lui Cristian Pomohaci.

Fotografii: Ora de Sibiu/ Turnul Sfatului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si