Close sidebar
Close sidebar

In plina avertizare de ger si ninsori, mii de bucuresteni au ramas fara apa calda si caldura!

Muncitorii se chinuie in conditii extreme si pe salarii minime sa repare reteaua veche de 50 de ani!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Reteaua de termoficare a capitalei este o adevarata bomba cu ceas. Conductele vechi de o jumatate de secol crapa aproape zilnic, iar bulevardele arata ca niste vulcani sub presiune!

Angajatii sunt de multe ori depasiti de situatie iar conditiile de lucru sunt extrem de grele!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Suntem in Bucuresti, asa este in mijlocul unui bulevard s-a aburit si obiectivul. Conductele sunt sparte, vechi de 50 de ani. Oamenii muncesc aici cum pot!

Daca in canalizare temperatura poate depasi lejer 50 de grade din cauza aburului incins, in casele oamenilor caloriferele sunt bocna!

Peste 80 de blocuri sunt din nou fara apa calda si caldura inca de ieri.

Compania RADET este in insolventa iar numarul avariilor depaseste capacitatea de interventie! Principalele cauze sunt conductele vechi de peste 50 de ani care nu au fost niciodata inlocuite!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI