Cerasela Mihovici este singura botosaneanca supusa unui transplant de plamani, care a fost operata prima data in 2011, dupa o campanie mediatica dusa de "Monitorul de Botosani" si „Adevarul", precum si de mai multe organizatii din tara. Tanara a fost operata la Viena, in baza formularului E112, insa dupa patru ani au aparut complicatii din cauza unei bacterii contractate de la o raceala.

Citeste si: Marian a luat in plasament o copila de 9 ani de la casa de copii. I-a facut ASTA, apoi barbatul s-a spanzurat. Localnicii sunt in stare de soc

In 2015, tanara, in varsta de 25 de ani, s-a casatorit cu Andrei, barbatul care ani de zile i-a fost alaturi in lupta pentru viata, la fel ca si parintii ei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In Postul Pastelui, in 2015, fetei i s-a facut atat de rau incat a chemat ambulanta. Cu greu a ajuns la Iasi si apoi la Viena, unde a beneficiat de un tratament care i-a mai imbunatatit starea de sanatate.

Asta in conditiile in care capacitatea plamanilor ajunsese din nou la 14%, ca inainte de transplant.

Ulterior, in decembrie 2016, aceasta a primit un nou plaman la Viena, insa, din pacate, organismul tinerei a cedat in urma unor complicatii pe care le-a dezvoltat la finele anului trecut.

Aceasta era stabilita impreuna cu sotul ei in Austria de doi ani.


"Nu ai mai avut putere sa lupti. M-ai lasat singur. Te-am iubit, te iubesc si te voi iubi cat voi trai. Vei ramane toata viata in inima mea si nu te voi uita niciodata”, este mesajul sfasietor al sotului Ceraselei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si