In procesul care dureaza de mai bine de cinci ani, in prima faza averea a fost impartita intre vaduva si toti cei 4 copii ai poetului, insa Andreea Barlea, devenita acum Paunescu, a fost nemultumita de hotararea instantei, iar procesul a continuat. In primavara acestui an, ea a contestat evaluarea facuta frumoasei vile din str Dionisie Lupu, acolo unde a locuit Paunescu zeci de ani.

Conform declaratiei de avere pe care Adrian Paunescu a depus-o ca senator in anul 2008, el avea in proprietate noua terenuri si tot atatea cladiri. Mare parte dintre terenuri erau in comuna Barca, judetul Dolj- aproximativ 20 de hectare de teren agricol. In ceea priveste casele, in afara vilei din centrul Capitalei, Paunescu mai detinea trei apartamente (Bucuresti, Vatra Dornei si Craiova), doua case de locuit (Barca si Tancabesti) si trei case de vacanta (Breaza, Rosia Montana si Bragadiru). La capitolul bijuterii si tablouri, conform declaratiei din 2008, acestea valorau undeva la 22.000 de euro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 

In cadrul procesului privind mostenirea, casa din Dionisie Lupu si niste tablouri reprezinta acum marul discordiei. Pana pe 21 iunie, cand este stabilit noul termen al procesului, partile trebuie sa se puna de acord: cate camere sunt in vila din Capitala si unde sunt cateva tablouri.

Andreea Paunescu a cerut refacerea expertizei imobiliare spunand ca in aceasta nu este trecut numarul real al camerelor.

Paunescu ar fi facut o extindere a casei, astfel incat numarul camerelor ar fi ajuns la 15, si nu 6 cat ar fi trecute in expertiza. “Au existat in locuinta niste icoane si tablouri care nu au mai fost gasite la expertiza, iar eu stiam ca sunt in casa. Poate o sa le gasim intr-un final”, a spus Andreea Paunescu, referindu-se si la alte obiecte de valoare care nu se regasesc in evaluarea facuta averii totale. Mai exact, conform portalului Justitiei, Andreea Paunescu nu a regasit in evaluare trei tablouri si doua icoane. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si