Close sidebar
Close sidebar

În România se dorește înăsprirea pedepselor pentru fuga din izolare

O asociație a procurorilor vine cu o solicitare surprinzătoare pentru Guvern. Anchetatorii cer să fie crescute pedepsele pentru românii care pleacă din izolare.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În acest momentu sunt 49 de dosare penale în lucru pentru românii care nu au respectat plasarea în izolare și au plecat de acasă deși erau suspecți de coronavirus.

Citeste si: Organizaţia Patronală a Retailerilor din România cere închiderea mall-urilor

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Povestea impresionată a doi români din Italia care dețin o brutărie: dăruiesc pâine celor care nu-și permit să o cumpere

În acest moment, nerespectarea carantinei se pedepsește cu până la 2 ani de închisoare, dar o asociație a procurorilor vine cu o solicitare surprinzătoare pentru Guvern. Astfel, aceștia ar putea fi pedepsiți chiar și cu 7 ani de închisoare în cazul în care solicitarea va fi dezbătută în Guvern pentru că el este cel care poate să dea o ordonanță de urgență pentru modificarea articolului 352 din Codul Penal.

 

Un bărbat internat în Bucureşti cu suspiciune de coronavirus a plecat din spital înainte de a fi testat

Un bărbat internat într-o unitate medicală din Bucureşti pentru a fi testat pentru coronavirus a plecat din spital, fiind anunţată Poliţia Capitalei, care a început verificări.

Poliţia Capitalei a fost sesizată, miercuri dimineaţa, de reprezentanţii unei unităţi medicale din Bucureşti despre faptul ca un pacient internat pentru a fi testat pentru infecţia cu noul tip de coronavirus a plecat din spital.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI