In satul Crivobara din judetul Timis, pana la ora 12:30 a fost inregistrata o prezenta la vot record, de 158%. Pe listele permanente ale satuli exista 67 de alegatori, dintre care au mers la vot numai 27, iar restul de 79 si-au exprimat votul fiind trecuti pe liste suplimentare.

"In opinia mea nu e nicio problema, altfel am fi fost sesizati. Pana acum nu ne-a spus nimeni nimic legat de Crivobara.

E posibil sa se indeplineasca conditiile pentru cei care au votat pe listele suplimentare. Acolo dedide seful sectiei de vot si cel al biroului electoral de circumscriptie", a declarat Petre Ghinea, membru al BEC Timis.

Situatia a fost lamurita si de secretarul comunei, Secas, Eugen Ionescu. "Localitatea e mare ca suprafata. E un sat nelocuit in principal, cu putine familii, dar sunt multi timisoreni care si-au luat case de vacanta aici si cu ocazia alegerilor si-au facut vize de flotanti", a spus acesta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si