Familia Luizei Melencu, tânăra de 18 ani care a dispărut din Caracal în aprilie 2019, trăiește de 11 luni un adevărat coșmar, de când fata a fost răpită, sechestrată și omorâtă- potrivit anchetatorilor- de criminalul Gheorghe Dincă.

Citeste si: Mama Luizei Melencu, mesaj pentru fata ei dispărută: ”În ochii mei, nu e nimeni care să-ți egaleze frumusețea”

Citeste si: Imagini dramatice! A crăpat mormântul Alexandrei Măceșanu FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În așteptarea unei minuni, mama fetei, Monica, a avut parte, după multe lacrimi, și de o veste cu adevărat mare. La capătul unei sarcini cu probleme, cealaltă fată a familiei Melencu, Roxana, a născut un băiețel! Adorat de toată lumea, micuțul a fost pozat în brațele tatălui, Florin, bărbatul cu care sora Luizei Melencu mai are un băiat.

La jumătatea lunii ianuarie, când era însărcinată în 8 luni, sora Luizei Melencu a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat o stare de rău, fiind internată pentru câteva zile. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si