Citeste si: Capitala are un nou prefect! Traian Berbeceanu a depus jurământul: „Sunt vremuri deosebite, cu provocări mari”

Toate școlile din Sibiu, în scenariul roșu

Toate unitățile de învățământ din oraș au fost deja anunțate că de luni, 26 octombrie, toate cursurile se mută în online, în cursul zilei de vineri va avea loc o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pentru analiza situației epidemiologice și pentru luarea noilor măsuri de restricție.

24 persoane noi depistate pozitiv cu SARS-Cov-2 și internate, între care 16 elevi, 9 cadre didactice și 2 personal nedidactic de la mai multe școli și licee din Sibiu. La ultima raportare a Grupul de Comunicare Strategică, județul Sibiu a înregistrat 160 de cazuri noi de Covid-19, având un număr total de cazuri de 4087.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un nou record de cazuri de coronavirus în România

România a depășit, astăzi, 5.000 de cazuri de COVID-19

În ultimele 24 de ore au fost raportate de autorități 5.028 de cazuri noi de COVID-19, din 35.351

de teste efectuate. Alți 82 de români au murit din cauza infecției cu coronavirus, în timp ce la ATI sunt internați 782 de pacienți COVID.

Sibiul are până în prezent o rată de infectare de 1,98 la mia de locuitori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si