Exact ca shaorma cu de toate, savurata cu atata pofta, pe malul apei- asa a aratat astazi litoralul romanesc, in ultima zi de weekend. Cei mai multi au mancat la pranz un sandvis plin de calorii... pe principiul: in vacanta romanul se ghiftuieste.

„E dietetica..rucola, fara sare ca sunt la regim”, spune ironic un turist in timp ce infuleca o saorma.

Iar la desert, bineinteles, domnii au ales samanta cea de toate zilele: dungata, sarata si care le da de furca in timp ce se bronzeaza sub soare:  „Cate pungi de seminte ati mancat? Doua, si mai am vreo cateva...merg semintele cu apa minerala. De obicei eu sparg zilnic vreo doua-trei pungi”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Nici nu e de mirare ca turistii au fugit de restaurante si autoserviri. Ieri, inspectorii OPC au inchis 3 terase din statiunea Mamaia, unde au gasit carne expirata si alte produse tinute la temperaturi de peste 30 de grade celsius.

Mai ceva ca soarele pe cer, a fost domnul din imagini in centrul atentiei- nu punga lui cu seminte a atras privirile vecinilor de sezlong, ci lantul cu emblema designerilor de peste hotare.

Iar daca la gat atarna dintre cele mai inedite bijuterii, in crestetul capului domnii si doamnele deopotriva s-au accesorizat cu palarii de paie, care sa-i fereasca de insolatie.

In sudul statiunii Mamaia, turistii au stat cearsaf langa cearsaf, la fel ca sardinele-n conserva.

Cei mai multi au luat deja drumul spre case, insa cei care au mai ramas se bucura, de maine, nu doar de un soare fierbinte, ci si de preturi mai mici la cazare cu pana la 30 la suta.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si