Adriean Videanu a fost însă achitat, în vară, în dosarul în care a fost judecat alături de fosta şefă DIICOT, Alina Bica, dosar care făcea referire la ridicarea sechestrului asigurător pe acţiunile pe care Adriean Videanu le deţinea la SC Titan Mar. În dosarul în care Alina Bica era acuzată de săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului, Adriean Videanu era învinuit pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, dar, fostul ministru a fost achitat atât la fond, cât şi la apel.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Retras din politică în urmă cu câţiva ani şi deşi firmele se pare că nu-i mai merg la fel de bine ca altădată, Adriean Videanu este bine în viaţa de familie. Căsătorit de ani buni cu Mioriţa Videanu, femeia cu care are doi copii, Adriean Videanu este de un an şi socru mic. În septembrie 2017, fiica lui, Diana s-a căsătorit cu un avocat, Bogdan Bălan. Familia lărgită Videanu a sărbătorit probabil, zilele trecute, chiar acest eveniment.

Adriean Videanu, cu sotia, cu fiul, dar şi cu Diana, soţul acesteia şi socrii ei, au fost la un restaurant pescăresc din zona de nord a Capitalei. La plecare, grupul a petrecut minute bune afară, la uşa restaurantului, îniante de a se despărţi, semn că legăturile de familie sunt strânse.

În iunie, Alina Bica a fost condamnată la 4 ani de închisoare în dosarul în era cercetat şi Adriean Videanu.

Pentru că nu se afla în ţară, Alina Bica a fost dată în urmărire internaţională prin Interpol, iar săptămâna trecută a fost reţinută şi arestată în Costa Rica. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si