Acesti muzicanti au vrut sa-i multumeasca soarelui care le-a zambit frumos si le-a adus si ceva clienti pe faleza Cazinoului.

A fost o zi Binecuvantata! O spune si maicuta din imagini.

"Cum bine vedeti, contemplam marea, creatia Lui Dumnezeu. Oamenii profita din plin. Sunt ultimele zile asa mai caldute. Vine iarna in curand si ne bucuram".

Dar sa revenim la cele lumesti! Degeaba te plimbi pe faleza Cazinoului, daca nu afla si prietentii care au lenevit acasa.



Asa ca oamenii au scos repede telefoanele din buzunar si au trecut la poze si selfie-uri. Instantaneele le-au postat apoi repede pe internet.

In marea de fotografi de ocazie, am gasit si un profesionist. Sorin a venit sa imortalizeze nemarginita intindere albastra dar si frumosii cormorani, rasfatati de razele soarelui.

"Marea este un noroc pentru constanteni si pot spune ca fiecare moment este unicat. Ca este rasarit, apus, ca e in timpul zilei, este o minune."

Pixelii, insa, nu au viata, caci sufletul imaginii il gasesti numai in acuarele, ne-a spus un pictor pentru care celebrul Cazinou a devenit a doua casa.

Din pacate, superba cladire isi recapata stralucirea tineretii numai pe sevaletul artistului.

Si vecinii nostri ne-au facut o vizita in acest weekend.

"Nu am mai fost aici si este interesant, sa vi si sa vezi cum traiesc vecinii ta si sa vezi arhitectura de aici."


De asa zile sa tot avem parte sau... sa ne amintim de ele din tablouri si fotografii caci... Iarna nu prea mai are rabdare. Este cod galben de ninsori si viscol la munte, pana luni seară. Meteorologii spun că vantul va sufla cu putere. Va atinge 60-70 de km/h in rafala, asa ca va fi si viscol. In zona Carpatilor Meridionali si Orientali se va depune un strat consistent de zapada.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si