Peste 25 de mii de lei ne costa lunar un parlamentar. Aproape dublu fata de anul trecut. Legea salarizarii le vine manusa alesilor. Indemnizatia li s-a marit in medie cu aproape 800 de lei, iar de luna aceasta si sumele forfetare cresc. Pentru ca sunt calculate in functie de valoarea indemnizatiei. Iar jumatate din suma destinata functionarii cabinetelor parlamentare nici nu trebuie justificata in acte. Cu toate acestea, alesii spun ca banii in plus ii vor da angajatilor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In timp ce la Parlament se numara banii in plus, in alte institutii calculele sunt pe minus. Zilele acestea fiecare minister in parte centralizeaza listele cu salarii, sa afle unde trebuie carpeli.

Situatia a devenit in unele cazuri de-a dreptul penibila. O bibliotecara de la o scoala din judetul Buzau va primi luna aceasta o leafa de numai 46 de lei.
Prin aceeasi umilinta trece si un alt angajat al scolii care, pe langa curatenie, lucreaza si ca fochist, inca de la 6 dimineata.

Salariul sau a scazut cu 200 de lei de luna aceasta.
Secretarul scolii refuza chiar sa mai semneze hartiile pentru salarii. Ii este teama ca va fi dat in judecata atunci cand oamenii vor primi lefuri si de 10 ori mai mici decat pana acum.
Potrivit profit.ro, mai putin de jumatate din contractele de munca din Romania au fost modificate pana acum. Cele mai multe modificari au fost operate in sectorul privat. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si