Profesoara de franceză Corendea Iuliana Ramona de la Colegiul Național „Gib Mihăescu” din Drăgășani a avut parte de o surpriză uriașă din partea elevilor de clasa a IX-a. Dirigina urmează să aducă pe lume un copil și nu va mai fi diriginta clasei, cel puțin pentru o perioadă. Foștii elevi au făcut în așa fel încât ea să nu poată uita ultima dată când a intrat pe ușa clasei lor.

Liceeni au așteptat-o pe profa de franceză cu flori, muzică și multe mesaje frumoase, spunându-i cât de mult o iubesc și că o așteaptă cu brațele deschise să se întoarcă din concediul de cerștere a copilului. Întreaga scenă a fost filmată și a ajuns virală pe Facebook după ce unul dintre elevi a publicat videoul. Imaginile sunt cu adevărat emoționante și au adus ochi în lacrimile celor care l-au văzut, fiind distribuit de aproape 7.000 de ori de internauți.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Elena Udrea și Adrian Alexandrov se pregătesc de nuntă și de botezul fiicei lor! Primele declarații

Mesajul pe care elevii l-au scris pentru profesoara de franceză

„Doamna diriginta, nu a fost o perioada lunga de timp de cand ati fost impreuna cu noi, dar noi ne-am indragostit de dumneavoastra pentru ca sunteti un om perfect si de oamenii perfecti te indragostesti imediat.

Nu cred ca exista cuvinte pe lumea asta sa va exprime iubirea noastra. Ni se frang inimile deoarece ne parasiti, chiar daca este pentru o perioada scurta de timp, dar sa stiti ca o sa va asteptam cu bratele deschise si gata sa creăm noi amintiri impreuna. Ne ati fost diriginta, profesoara, mama, prietena, psiholog, ati fost diriginta perfecta si nu exista o persoana la fel de marinimoasa, sufletisa, plina de viata, sunteti perfecta si va iubim enorm. Din cauza emotiilor nu stiu ce sa mai zic, am ramas fara cuvinte... dar faptele noastre arata ceea ce simtim pentru dumneavoastra. Va iubim enorm❤️”, e ste mesajul pe care Ștefan l-a scris penrtu profesoara Corendea Iuliana Ramona în numele lui și al colegilor lui de clasă. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si