Acum 13 ani, Khalil Rafiti era un om al strazii, dependent de heroina, care traia pe o strada din centrul orasului Los Angeles, avea ulcer si cantarea numai 48 de kilograme. Azi, este un milionar si un afacerist de succes.

Khalil Rafiti este fondatorul companiei SunLife Organics si vinde sucuri naturale, pe care a inceput sa le faca pentru a ii ajuta pe cei care sunt in starea in care a fost si el.

In doar 5 ani a reusit sa isi creeze un adevarat imperiu, iar acum nu mai duce grija banilor si nici nu mai e dependent de droguri. In plus, angajeaza, pentru cele 6 magazine pe care le are, oameni care au cu adevarat ajutor.

Barbatul sustine ca aceste sucuri i-au salvat pur si simplu viata. A ajuns in Los Angeles dorindu-si sa scape de viata pe care o avea in Toledo, Ohio, unde s-a nascut si a avut o copilarie in care a fost abuzat sexual.

A inceput sa aiba succes cu o afacere cu masini, avand clienti vedete precum Elizabeth Taylor si Jeff Bridges. Dar totul a inceput sa se darame in momentul in care a devenit dependent de heroina. Milionarul si-a povestit viata intr-un volum de memorii care se numeste" Am uitat sa mor". A fost de cateva ori la un pas de moarte din cauza drogurilor. In 2003, a intrat la inchisoare.
"Ajunsesem la fundul fundului. Nu mai aveam nimic de sapat. Eram gata".

Apoi, Rafati a inceput sa isi dedice viata unui stil de viata sanatos si a inceput sa faca sucuri pentru pacientii si personalul de la Riviera Recovery Center, un centru pe care chiar el l-a deschis in Malibu 2007.

"Era destinat sa le ofere pacientilor putere. Aveau nevoie de asa ceva
", a spus el.


Vestea despre sucurile lui a mers foarte repede si oameni din toata zona au inceput sa il caute si sa ii cumpere produsul. Astfel, a decis sa deschida compania SunLife Organics, care in prezent are 6 magazine si 32 de tipuri de sucuri naturale. "Vreau sa iubesc, sa vindec si sa inspir", a spus el.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si