Potrivit anunțului făcut de ISU Dobrogea, Reactorul 1 al Centralei Nucleare Cernavodă a fost decuplat din cauza vântului puternic.

În urma vântului puternic, Reactorul 1 al Centralei Nucleare Cernavodă a fost decuplat

În urma vântului puternic, Reactorul 1 al Centralei Nucleare Cernavodă a fost decuplat

[Sursa foto: Nuclearelectrica]

Mesajul transmis de ISU Dobrogea

Potrivit ISU Dobrogea, la nivelul întregului județ, pompierii militari constănțeni au intervenit cu scopul de a înlătura efectele negative ale codului de furtună.

„Pompierii militari constănțeni au intervenit la nivelul întregului județ pentru înlăturarea efectelor negative în urma codului de furtună.

Până acum au fost degajați 20 de copaci, trei acoperișuri smulse, am intervenit la un balcon în pericol de cădere, la un panou publicitar căzut în mijlocul unei intersecții, la un stâlp electric și la două izolații desprinse de mansardele blocurilor”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

În urma vântului puternic, Reactorul 1 al Centralei Nucleare Cernavodă a fost decuplat

În urma vântului puternic, Reactorul 1 al Centralei Nucleare Cernavodă a fost decuplat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, Administrația Națională de Meteorologie a emis, în această seară, o avertizare nowcasting de cod roșu de ploi și vânt puternic pentru județul Constanța, dar și în zona de litoral a județului Tulcea, potrivit Antena3.ro

Citește și: FOTO/VIDEO- Drumuri blocate din cauza viscolului și a ninsorii. România se află sub cod portocaliu de vreme rea. Care sunt zonele afectate?

Mesaje Ro-Alert pentru rafale puternice de vânt

IGSU a emis un al doilea mesaj RO-Alert pentru județul Constanța, pentru rafalele de vânt foarte puternice, de 100 km/oră.

Mesajul avertizează populația să evite deplasările și să se adăpostească. Avertismentul este valabil până în 19 noiembrie, ora 01:00.

De asemenea, autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert din cauza ploilor. Potrivit ISU Dobrogea, trei acoperișuri au fost smulse, un balcon se află în pericol de prăbușire, un panou publicitar a căzut într-o intersecție și 20 de copaci au fost rupți, în plin cod portocaliu de vânt

și ploaie torențială.

Citește și: FOTO/ VIDEO- Starea vremii în România. Ninsori abundente în mai multe zone. Unde se înregistrează cele mai scăzute valori?

Mai mult decât atât, un stâlp electric a fost și el afectat, dar și două izolații desprinse de mansardele blocurilor. 

În mesajul de alertă, autoritățile fac anunțul ca oamenii să evite deplasările și să se adăpostească. Se anunță averse de 30-50 l/mp. Avertismentul este valabil până la 23:00, potrivit G4Media.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si