Se spune ca nimeni nu poate sa masoare durerea unei mame care-si pierde copilul, dar cand in aceeasi zi iti mor patru dintr-o data numai Adriana Petrut- Pop poate sa spuna.

Lavinia Petrut-Pop avea doar 18 ani si abia isi luase permisul de conducerea, cand la trecerea peste calea ferata din Viisoara (Bistrita Nasaud) nu s-a asigurat si trenul a zdrobit masina in care se afla impreuna cu trei frati si un var.

Ea, Darius, fratele mai mare de 20 de ani, Daria de 14 ani, Cosmina de 12 ani si varul lor, Rafael Manta de 20 de ani, au pierit sub rotile trenului chiar de 1 iunie 2017, Ziua Copilului.

A fost jale mare in Negrilesti, localitatea natala, atunci cand cele patru sicrie au ajuns acasa si apoi duse la groapa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Pentru Lavinia Petrut Pop, mama celor patru copii morti, viata a trebuit sa mearga mai departe, pentru ca mai are de crescut 5 copii. Insa, cei patru tineri care au murit sunt o prezenta constanta in viata familiei.


Pozele lor impodobesc toata casa, au fost puse chiar si in bradul de Craciun, iar obiectele care le-au aprtinut sunt acum la alti membri ai familiei. Mama insa nu se desparte de lucrurile care ii amintesc de copiii pierduti.

"Uitati, asta e bradutul nostru. Le-am facut copiilor globuri si i-am pus in bradut. Pozele sunt tot timpul pe masa. Fetita mica, Ioana, le pune mereu bomboane”, a povestit femeia.

Chiar si fetita cea mica se uita mereu la poze si isi ia la revedere de la  fratii mai mari atunci cand pleaca de acasa. Desi multi le-au spus ca poate ar fi mai bine sa tina ascunse pozele si tot ce aminteste de cei patru copii morti in accident, familia nici nu concepe acest lucru. Vor sa-i simta mereu aproape.

“Tot timpul port ceva de la ei. Portmoneul este al Lavinei. Banutii pe care ii avea la ea i-am pus in dulap. I-au ramas 431 de lei in portmoneu si i-am pus bine.  Am telefonul lui Darius, umblu cu geanta Laviniei, la cheile de la masina am brelocul cu Cosmina, De la Daria am ceasul (…) Nu s-a spart nici telefonul lui Darius, nici al Laviniei. Erau pline de sange, dar le-am curatat. De la telefonul Cosminei au sarit carcasa, bateria, dar m-am dus si l-am facut,  iar telefoanele lor sunt acum la cei mici. Din telefonul lui Darius, care e la mine, am recuperat tot, iar la poze ma uit mereu”, a povestit femeia pentru timponline.ro

De altfel, Adriana poarta din cand in cand si geaca fiului ei mort. "Nu m-am indurat, nu ca nu as fi avut 100 sau 150 de lei. Am cusut-o la mana si am zis ca pe asta o port". 

FOTO: Timponline.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si