In urma cu mai multi ani, povestea de iubire dintre Roxana si Victor Ponta a aparut in presa. Cei doi s-au iubit inca din liceu, unde au fost colegi. S-au casatorit insa ceva mai tarziu, in 1998, iar in 2001 avea sa vina pe lume si baietelul lor, Andrei.

Victor Ponta, in 1998, la cununia cu Roxana
Victor Ponta, in 1998, la cununia cu Roxana

Incet, ascensiunea politica a lui Victor Ponta pare sa fi daunat relatiilor de familie, iar in 2006 cei doi divortau, multi spunand ca actualul premier s-ar fi despartit pentru Daciana, cea care avea sa-i devina sotie mai

tarziu. Conform actelor de la Judecatoria Buftea, divortul s-a pronuntat insa din vina ambilor soti, iar baietelul a fost incredintat mamei, Victor urmand sa achite o pensie alimentara de 2.500 de lei pe luna (stabilita de instanta la acea vreme). Roxana a ramas cu baietelul, care acum are 13 ani, in vila din Chitila pe care o cumparasera cei doi.  Chiar daca la scurt timp dupa divort, Ponta s-a recasatorit cu Dacia Sarbu, care i-a daruit si o fetita, Andrei este in continuare apropiat de tatal sau. De altfel, baiatul merge la o scoala privata, iar toate cheltuielile sunt suportate de politician.
Victor Ponta, cu Daciana si cei doi copii ai sai
Victor Ponta, cu Daciana si cei doi copii ai sai

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ponta plateste doar pentru studiile lui Andrei: 6.900 de euro-taxele de scolarizare, 1.100 de euro-costul meselor pentru cele 10 luni de scoala si 400 de euro-costul manualelor. In total, Ponta plateste aproximativ 8.400 de euro pe an pentru scoala lui Andrei.

Roxana a aparut in presa in perioada in care era casatorita cu Ponta
Roxana a aparut in presa in perioada in care era casatorita cu Ponta

Nici Roxana nu s-a departat prea mult de familia Ponta dupa divort.

Intr-un interviu acordat in urma cu ceva timp,  Cornelia Naum, mama premierului marturisea: "Ma impac excelent cu nurorile mele... Eu am o relatie foarte buna si cu actuala, si cu fosta lui sotie, Roxana, care e o fata minunata".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si