Close sidebar
Close sidebar

Inainte de a fi sotul Dacianei Sarbu, Victor Ponta a fost casatorit cu o fosta colega de liceu! Cum arata fosta nevasta a politicianului

Pe Daciana, actuala sotie a lui Victor Ponta o cunoaste toata lumea, pentru ca este europarlamentar. Putina lume insa isi mai aminteste ca fostul premier a mai fost casatorit o data, din primul mariaj avand si un baiat.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu mai multi ani, povestea de iubire dintre Roxana si Victor Ponta a aparut in presa. Cei doi s-au iubit inca din liceu, unde au fost colegi. S-au casatorit insa ceva mai tarziu, in 1998, iar in 2001 avea sa vina pe lume si baietelul lor, Andrei.

Victor Ponta, in 1998, la cununia cu Roxana

Incet, ascensiunea politica a lui Victor Ponta pare sa fi daunat relatiilor de familie, iar in 2006 cei doi divortau, multi spunand ca actualul premier s-ar fi despartit pentru Daciana, cea care avea sa-i devina sotie mai tarziu. Conform actelor de la Judecatoria Buftea, divortul s-a pronuntat insa din vina ambilor soti, iar baietelul a fost incredintat mamei, Victor urmand sa achite o pensie alimentara de 2.500 de lei pe luna (stabilita de instanta la acea vreme). Roxana a ramas cu baietelul, care acum are 13 ani, in vila din Chitila pe care o cumparasera cei doi.  Chiar daca la scurt timp dupa divort, Ponta s-a recasatorit cu Dacia Sarbu, care i-a daruit si o fetita, Andrei este in continuare apropiat de tatal sau.

De altfel, baiatul merge la o scoala privata, iar toate cheltuielile sunt suportate de politician.
Victor Ponta, cu Daciana si cei doi copii ai sai

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ponta plateste doar pentru studiile lui Andrei: 6.900 de euro-taxele de scolarizare, 1.100 de euro-costul meselor pentru cele 10 luni de scoala si 400 de euro-costul manualelor. In total, Ponta plateste aproximativ 8.400 de euro pe an pentru scoala lui Andrei.

Roxana a aparut in presa in perioada in care era casatorita cu Ponta

Nici Roxana nu s-a departat prea mult de familia Ponta dupa divort. Intr-un interviu acordat in urma cu ceva timp,  Cornelia Naum, mama premierului marturisea: "Ma impac excelent cu nurorile mele... Eu am o relatie foarte buna si cu actuala, si cu fosta lui sotie, Roxana, care e o fata minunata".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI