Close sidebar
Close sidebar

Inainte sa isi ucida fetita, sotul i-a cerut ASTA educatoarei din Timisoara! Biata Eliza, a cazut victima neintelegerilor dintre parintii ei

Crima care a zguduit Timisoara noaptea trecuta scoate la iveala noi detalii socante. Apropiatii spun ca neintelegerile cu sotul ar fi dus la socanta intamplare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei care o cunosteau pe Oana Net spun ca femeia de 38 de ani era atenta cu micuta, o ingrijea cu mare dragoste si nimic nu a dat de banuit ca aceasta trecea de fapt printr-o mare incercare. La gradinita din Murani unde lucra s-a comportat exemplar.

In urma cu 3 saptamani, spune sefa Inspectoratului Scolar Judetean Aura Danielescu, ceruse concediu fara plata. A spus ca ii era greu sa faca naveta si intentiona sa-si gaseasca un alt loc de munca.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Femeia nu a fost testata psihologic, intrucat aceste verificari nu se mai fac in privinta cadrelor didactice inca din anul 2012, cand printr-un ordin de ministru s-au sistat. Pana atunci, toti educatorii, invatatorii si profesorii, dar si personalul auxiliar trebuiau sa fie testati psihologic o data pe an, insa si acele verificari erau o formalitate.

Familia si apropiatii Oanei Net sunt in continuare in stare de soc.

Spun ca sotul i-ar fi cerut divortul in mai multe randuri, iar aceasta era framantata de gandul despartirii.

Cu totii cred ca asta a dus la momentul fatidic de noaptea trecuta cand i-a luat viata micutei Eliza, intr-un mod infiorator. Pe cand tatal era la serviciu, mama a inecat-o pe copila de 4 ani in vana din baie si i-a taiat venele de la ambele maini.

Citeste mai mult pe opiniatimisoarei.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI