Potrivit surselor CANCAN.ro, Gabriela le-a spus anchetatorilor ca in ziua in care s-a intalnit cu Vasile Turcu acesta era linistit si ca nimic din comportamentul lui nu prevestea ceea ce avea sa se intample.
Gabriela a fost audiata la Politia Capitalei in calitate de martor in cazul lui Vasile Turcu.

Potrivit Cancan.ro, bruneta le-a spus anchetatorilor ca relatia cu milionarul se incheiase de ceva timp, si ca ramasese in relatii bune cu acesta.

Ea a mai povestit ca dupa despartire i-a returnat milionarului bunurile pe care acesta i le daduse in timp, si pe care le-a catalogat drept cadouri. Gabriela a mai declarat in fata politistilor ca dupa ce a terminat relatia cu Vasile Turcu, a ramas in relatii bune cu acesta. Mai mult, in ultimpul timp era o relatie platonica intre ei, dupa cum sustine aceasta. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sursa foto: Cancan.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si