Parca necuratul si-a bagat coada si a declansat o avalansa de scandaluri la Constanta. Dupa ce procurorii l-au acuzat de deturnare de fonduri europene si luare de mita, IPS Teodosie si-a pus acum in cap si enoriasii.

Oameni din Constanta, dar si din alte orase vin in fiecare duminica la biserica de lemn "Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica". Credinciosii spun ca bat drumul doar ca sa-l auda pe parintele Nicolae Dragomir slujind.

Acum, insa, pastorul lor trebuie sa-si faca bagajele si sa plece din lacasul de cult.

Desi a primit ordin, parintele Nicolae refuza sa plece din biserica in care, spun oamenii, si-a investit toata avutia, energia si iubirea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Credinciosii sustin ca sunt priviti de sus. De data aceasta, insa, nu fac referire la divinitate, ci la niste camere de supraveghere, care ar fi fost activate odata ce biserica lor ar fi fost preluata in mod oficial de un nou diacon.

„Nu putem sa ne mai rugam, sa mai stam linistiti. Camerele erau puse dinainte, dar nu erau conectate la internet, erau puse pentru hoti….

Nu ca sa fim noi vizualizati din secunda in secunda", spun enoriasii.

Reprezentantii Arhiepiscopiei spun ca parintele va fi mutat din cauza comportamentului sau.

Eugen Tanasescu, purtator de cuvânt Arhiepiscopia Tomisului: „A fost foarte intransigent cu administratia bisericeasca si cu colegii lui. Unul dintre colegi a fost nevoit sa plece, dupa care au inceput sa vina reclamatii la Arhiepiscopie, ca nu plateste salariile la timp, ca sunt nereguli in gestiunea parohiei”.

Deocamdata preotul inca slujeste, dar nu se stie pentru cat timp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si