Si o restaurare poate lasa urme adanci in sufletul constructorului care a muncit zi si noapte pentru asta. Este si cazul lui Vasile turcu, cel care s-a ocupat de reabilitarea arcului de trimpf si care a avut o reactie cel putin ciudata la vederea consilierilor primarului general. Probabil din cauza pasiunii pe care a pus-o in migaloasa munca.

„Vine doamna Firea, dar sunt grupuri neorganizate. Consilieri care vor sa faca politica pe aici.

Noi nu facem politica sub arcul asta”, a declarat Vasile Turcu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iata si adevaratul motiv al supararii: „eu doeocmadata arcul asta l-am dat sub semnatura. Nu e receptionat si atunci avem nevoie sa fie liniste, nu altceva”.

La aparitia primarului general, constructorul s-a schimbat la fata. Dintr-o data, Vasile Turcu uita de toate supararile. Ii pupa mana doamnei si ii face numai urari de bine:  „Sarut mana doamna primar, sa fim sanatosi sa mai facem multe lucruri bune in continuare”.

Apoi impreuna taie panglica.

Timp de doi ani a fost reabilitat arcul de triumf. Pana de curand nici nu se stia daca va putea gazdui parada de 1 decembrie. Dar chiar daca a muncit din greu sa faca acest lucru posibil, Gabriela Firea n-a avut noroc. Nu se va bucura de defilare, pentru ca presedintele Iohannis n-a invitat-o!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si