Close sidebar
Close sidebar

Încă două cazuri de coronavirus, confirmate la TVR

Încă două cazuri de coronavirus au fost confirmate la TVR. Numărul total al angajaţilor infectaţi ajunge, aşadar, la 13.

Andreea Stoica,

Test coronavirus

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Încă două persoane din Televiziunea publică au fost depistate pozitiv la testul COVID-19, informează luni instituţia.

Potrivit procedurilor, a fost anunţat medicul de familie şi cabinetul medical al instituţiei care au luat măsurile necesare în aceste două cazuri- al 12-lea şi al 13-lea- înregistrate în SRTv, precizează un comunicat de presă.

"Facem precizarea că infectarea nu s-a produs în TVR; între aceste persoane şi cele anterior depistate pozitiv nu există nicio legătură", arată sursa citată.

Măsuri suplimentare

În context, conform comunicatului, conducerea TVR a dispus sporirea măsurilor în astfel de cazuri: dezinfecţii atât în spaţiile în care s-au aflat persoanele respective, cât şi în mai multe încăperi şi asigurarea suplimentară a unor materiale de protecţie.

Coronavirus

961 de cazuri noi de infectare cu COVID 19 și 39 de decese s-au înregistrat în România în ultimele 24 de ore, la 13.274 de teste efectuate, a anunţat duminică Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Potrivit autorităților, 480 persoane sunt internate în secțiile de terapie intensivă, sub cifra de 504 de ieri. 35.287 de pacienți au fost declarați vindecați și 9.429 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Citeste si: Tragedie fără precedent. 13 tineri au murit pentru că nu au respectat carantina

În intervalul 22.08.2020 (10:00) – 23.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 39 de decese (21 bărbați și 18 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Buzău, Cluj, Dolj, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mureș, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea și București.

Citeste si: Vestea care îngrozește planeta: coronavirusul a ucis peste 800.000 de oameni

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 2 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 5 la categoria 50-59 ani, 9 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 12 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 10 decese la categoria de peste 80 de ani.

Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Până astăzi, 3.272 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Citeste si: Coronavirus, valul 2. Explozie de cazuri noi în Italia și Franța- cifre la fel de mari ca în primăvară

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI