Vineri, 12 august 2022, au curs râuri de lacrimi pentru părinții și fratelui criminalului de la Bascov. Rând pe rând trupurile lor neînsuflețite au fost înhumate. La slujba de înmormântare au participat atât apropiați ai familiei care a fost cutremurată de crima odioasă, cât și mai mulți oameni din localitatea zdruncinată de vestea macabră.

Citeste si: Trei dintre victimele crimei din Bascov au fost înmormântate vineri. Criminalul a fost mutat la spital

Cel care s-a ocupat de procedura de înmormântare este singurul supraviețuitor al familiei, cumnatul criminalului de la Bascov, cel care i-a și găsit pe cei cinci membrii ai familiei sale fără suflare.

Sora și nepoata în vârstă de 5 ani ale criminalului din Bascov vor fi conduse sâmbătă, 13 august 2022, pe ultimul drum în Pitești. Îngenuncheat de durere, la căpătâiul lor se va afla de singurul supraviețuitor al familiei, tatăl Silviei, fetița de 5 ani.

Detalii șocante din anchetă ies la iveală. De cât timp se pregătea bărbatul pentru a comite crima 

În timp ce victimele masacrului de la Bascov sunt conduse rând pe rând pe ultimul drum, ies la iveală detalii șocante din jurnalul principalului suspect. Bărbatul și-ar fi pregătit atacul încă de acum 26 de ani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru un moment, această probă se află în posesia procurorului de caz, dar nu a fost încă analizată. La una dintre aceste audieri, acest jurnal va fi desigilat, iar bărbatul va fi întrebat dacă îi aparține, dacă le recunoaște ca fiind înscrisurile lui. 

Citeste si: VIDEO| Criminalul din Bascov a plănuit pas cu pas masacrul. "A scris în jurnalul său că-i va ucide pe toți cinci"

Criminalul din Bascov se află sub supraveghere medicală la Spitalul Penitenciar din Mioveni și urmează să fie supus unei noi expertize psihiatrice.

Dacă se va dovedi că a avut discernământ în momentul comiterii celor 5 crime, el ar putea fi tras legal la răspundere.

Citeste si: Mesajul șocant pe care l-a primit de antrenorul copilei de cinci ani, ucise la Bascov: ”Este foarte greu de vorbit!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si