Close sidebar
Close sidebar

Inca o crima la Satu Mare, la scurt timp dupa triplul asasinat! Un om a fost omorat dintr-un motiv stupid

Judetul Satul Mare este zguduit de o alta crima infioratore. In urma unui scandal, un barbat de 50 de ani l-a ucis pe un consatean de 37, din comuna Certeze.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O noua crima zguduie judetul Satu Mare, la o zi dupa retinerea lui Razvan Mircea Rentea, tanarul de 33 de ani care si-a ucis bunica, tatal si mama.  In urma unui scandal izbucnit din cauza bauturii, doi consateni din localitatea Certeze s-ar fi luat la harta, iar unul dintre ei a murit.
 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Incidentul a avut loc, marti dupa amiaza, in jurul orei 17.00. Surse judiciare au declarat, pentru EVZ, ca cei doi au baut acasa la criminal iar scandalul a izbucnit pe fondul unui conflict spontan.
Barbatul de 50 de ani l-ar fi injunghiat cu o sticla sparta pe care a infipt-o in zona inimii tanarului de 37 de ani.
 
La fata locului s-a deplasat o echipa de criminalisti din Satu Mare, care au gasit in casa in care a avut loc crima mai multe sticle sparte, semn ca intre cei doi a izbucnit un scandal. Criminalistii l-a retinut pe autor si urmeaza sa stabileasca circumstantele in care s-a produs decesul.
 
Preluare WOWbiz.ro
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI