Close sidebar
Close sidebar

Inca o demisie in PSD. Primarul orasului Cavnic a renuntat la functiile detinute in partid

Primarul orasului Cavnic Vladimir Petrut, a demisionat vineri din functiile detinute in partid. El a motivat decizia spunand ca a sustinut intotdeauna ''statul de drept si nicidecum ilegalitatile''.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

''Am luat decizia, de a renunta la toate functiile detinute in cadrul PSD MARAMURES, având in vedere situatia in care, trebuie sa recunosc, ca nu sunt de acord cu OUG 13/2017. Inca din momentul intrarii mele in politica, am sustinut intotdeauna statul de drept si nicidecum ilegalitatile, iar in momentul in care am fost ales ca primar al orasului Cavnic, am promis cetatenilor ca voi respecta legea si ca voi fi alaturi de ei indiferent de situatie. Am cunoscut in PSD si oameni de valoare, seriosi si de buna credinta. Doresc sa multumesc tuturor celor care au crezut in mine si m-au sustinut in demersurile mele'', a scris primarul pe Facebook.

La scurt timp dupa anunt, primarul a revenit pe Facebook cu un nou mesaj in care sustine ca a fost amenintat din partea unor oameni „care detin o parte de putere”.

„Stimati prieteni,

In urma deciziei pe care am luat-o cu putin timp in urma, aceea de a fi alaturi de cei care au iesit in strada, am primit nenumarate mesaje de jignire si amenintare din partea unor ,,oameni", care considera, ca daca sunt ,,puternici" si detin momentan o parte din putere, pot sa ma intimideze!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Doresc sa le transmit pe aceasta cale, ca ma simt foarte bine si curat, datorita decizie pe care am luat-o si daca as putea da timpul inapoi as face acelasi lucru din nou.

Nu m-am asteptat sa fie asa multa lume lânga mine, care sa ma sustina in acest demers.

Trebuie sa recunosc ca mi-ati dat o lectie pe care nu o voi uita niciodata!”, a mai scris acesta pe pagina de socializare.

El era vicepresedinte PSD Maramures, presedinte PSD Cavnic si membru in Biroul Politic Judetean.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI