Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, a declarat ca parintele Pomohaci nu a facut nicio minune si ca slujbele de exorcizare le-a realizat fara acordul Patriarhiei Romane.

“Am auzit marturii despre felul in care facea slujbele Cristian Pomohaci si unde avea gesturi extravagante. Va pot spune ca nu a inregistrat niciun fel de minune. Minunile sunt savarsite de Sfinti, mai exact de Dumnezeu prin intermediul Sfintilor.

(...). Nu, aceste slujbe nu se fac saptamanal, asa cum a indraznit sa spuna. Aceste asa-zise exorcizari tin mai mult de sarlatanie, escrocherie. Raspunul meu e ferm si(...) crestinismul nu accepta homosexualitatea”, a spus Vasile Banescu la o emisiune TV.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ca totul sa fie si mai sumbru pentru preotul-cantaret,el a inceput sa aiba probleme si pe partea artistica.

“Daca pana acum, Cristian Pomohaci castiga si 2000 de euro la un concert, ei bine, se pare ca,acum, situatia s-a schimbat radical! Evenimentele s-au rarit, iar banii oferiti sunt din ce in ce mai putin sau chiar deloc. De pilda, propus recent de niste manageri artistici pentru un spectacol in zona Moldovei, primarul din localitatea in care se organiza show-ul a fost transat si a spus ca il va lasa pe preot sa urce pe scena doar daca acesta va fi cel care plateste!!!”, au dezvaluit persoane din lumea muzicala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si