Darius are 7 ani si este roman, ca si parintii sai. Baietelul a fost luat de asistentii sociali de la scoala pentru ca ar fi avut o vanataie pe obraz, iar profesorii ar fi banuit ca micutul e victima violentei parintilor. Romanca insa sustine ca vantaia era un semn facut din greseala, in joaca.

In mesajul sau de pe facebook, femeia spune ca locuieste de un an si trei luni in Marea Britanie, in localitatea Lincoln, ca lucreaza si ea si sotul ei si au o casa inchiriata.

Ea precizeaza ca a contactat doi avocati pentru ca acuzatiile care li se aduc sunt nefondate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„C opilul a fost dus la medic fara acordul nostru unde s-a dovedit ca in afara de acea vanataie copilul nu are semne de abuz. A fost intervievat fara un interpret roman”, a mai scris aceasta.

Din lista de acuzatii prezentata de autoritati reiese insa ca micutul ar fi spus ca este abuzat de parinti asa ca Darius a raman in grija asistentilor sociali, cel putin pana la urmatoarea infatisare care are loc pe 23 decembrie.

Mihaela Chirita este disperata. De cand a fost despartita de fiul sau nu mai poate sa doarma. A apelat la ceilalti romani din Marea Britanie sa o ajute, sa o indrume pentru a-si recupera copilul. S-a facut chiar si o petitie online „Il vrem pe Darius acasa” si se spera ca autoritatile romane sa intervina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si