Close sidebar
Close sidebar

Inca o romanca se plange ca autoritatile din Marea Britanie i-au "rapit" copilul! "L-au luat de la scoala pentru ca avea o vanataie pe fata"

Mihaela Chirita, o romanca din Marea Britanie, sustine ca autoritatile britanice i-au luat abuziv copilul in varsta de 7 ani. Femeia a scris pe pagina ei de socializare cum baiatul ei a fost luat de la scoala de protectia sociala, pe motiv ca avea o vanataie pe obraz.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Darius are 7 ani si este roman, ca si parintii sai. Baietelul a fost luat de asistentii sociali de la scoala pentru ca ar fi avut o vanataie pe obraz, iar profesorii ar fi banuit ca micutul e victima violentei parintilor. Romanca insa sustine ca vantaia era un semn facut din greseala, in joaca.

In mesajul sau de pe facebook, femeia spune ca locuieste de un an si trei luni in Marea Britanie, in localitatea Lincoln, ca lucreaza si ea si sotul ei si au o casa inchiriata. Ea precizeaza ca a contactat doi avocati pentru ca acuzatiile care li se aduc sunt nefondate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„C opilul a fost dus la medic fara acordul nostru unde s-a dovedit ca in afara de acea vanataie copilul nu are semne de abuz. A fost intervievat fara un interpret roman”, a mai scris aceasta.

Din lista de acuzatii prezentata de autoritati reiese insa ca micutul ar fi spus ca este abuzat de parinti asa ca Darius a raman in grija asistentilor sociali, cel putin pana la urmatoarea infatisare care are loc pe 23 decembrie.

Mihaela Chirita este disperata. De cand a fost despartita de fiul sau nu mai poate sa doarma. A apelat la ceilalti romani din Marea Britanie sa o ajute, sa o indrume pentru a-si recupera copilul. S-a facut chiar si o petitie online „Il vrem pe Darius acasa” si se spera ca autoritatile romane sa intervina.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI