Israelul a revenit la izolare în timp ce Marea Britanie a început să reintroducă măsuri restrictive. Potrivit unor informații, în Regatul Unit numărul de cazuri noi se dublează la fiecare 7,7 zile.

Sfârșitul săptămânii trecute a veit cu vești proaste. Duminică a fost a treia zi la rând când în Marea Britanie au fost depășite 3.000 de cazuri noi, cel mai mare număr de infectări din mai.

Un studiu realizat de British Medical Association (BMA), la care au participat 8.000 de doctori și studenți la medicină, spune că al doilea val de COVID-19 va urma pe perioada următoarelor șase luni.

Bilanț coronavirus, România luni 14 septembrie

Bilanț coronavirus, luni 14 septembrie: în ultimele 24 de ore au decedat alte 22 de persoane infectate cu coronavirus

De la începutul pandemiei, în România, 4.185 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În intervalul 13.09.2020 (10:00) – 14.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 22 de decese (14 bărbați și 8 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: "Va fi mai greu. În octombrie și noiembrie coronavirusul va provoca mai multe decese". Avertisment înfricoșător de la OMS pentru Europa

Persoanele decedate erau internate în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Maramureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Vaslui și Municipiul București.

Citeste si: Raed Arafat ne anunță că vin zile grele. "Se va asocia COVID-ul cu gripa sezonieră în aceeaşi perioadă și..."

Dintre acestea, 5 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, 6 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 7 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 4 decese la categoria de peste 80 de ani. 

21 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si