Echipa de scafandri a ISU Olt, cu o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției și două ambarcațiuni, două autospeciale de primă intervenție și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului Caracal, au intervenit noaptea trecută, în comuna Vlădila, pentru căutarea unui copil posibil înecat în Balta Vlădila.

Citeste si: Informații oficiale: 320 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în România, în ultimele 24 de ore

Căutările s-au executat de către scafandri, dar și cu ajutorul ambarcațiunilor și accesoriilor specifice de căutare-salvare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citeste si: Cod portocaliu de ploi abundente, grindină şi vijelii în întreaga ţară, începând de la ora 13:00

Scafandrii au găsit trupul neînsuflețit al minorului, în vârstă de 12 ani, din comuna Vlădila, la aproximativ 12 metri de mal, adâncimea apei fiind de circa cinci metri.

Citeste si: Copilă de 17 ani, incendiată cu benzină de un bărbat condamnat pentru cinci crime și eliberat condiționat! Individul are 45 de ani și a agățat-o pe net

Din păcate, echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță Olt, sosit în sprijinul pompierilor, nu a putut decât să constate decesul copilului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si