Close sidebar
Close sidebar

Inca o viata inghitita de ape! Este a doua victima a inundatiilor in ultimele 24 de ore

O femeie in varsta de 69 de ani din Suceava a murit miercuri, dupa ce a fost luata de apele unui parau, trupul sau fiind gasit la aproximativ zece kilometri distanta de zona in care disparuse.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava, pompierii au fost solicitati sa intervina miercuri dimineata, in Benia, dupa ce o femeie in varsta de 69 de ani din localitate a cazut intr-un parau in timp ce tranversa un podet.

La fata locului ai ajuns echipaje de pompieri care au inceput cautarile. Trupul femeii a fost gasit dupa cateva ore, in apa, la aproximativ zece kilometri de locul in care aceasta disparuse. Cadrele medicale prezente la fata locului au putut doar sa constate decesul femeii.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Este a doua victima a inundatiilor din ultimele 24 de ore. Marti, un barbat si-a pierdut viata dupa ce ce incerca sa traverseze albia unui parau din comuna Margineni din judetul Neamt.

Peste treizeci de localitati din saptesprezece judete au fost afectate de inundatii in ultimele 24 de ore, iar aproximativ 5.100 de pompieri militari au intervenit in sprijinul oamenilor, potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI