Razvan a murit sambata, iar bilantul victimelor din Colectiv a ajuns la 65 de morti. Tanarul s-ar fi sinucis.

Prietena lui, Tina, a pierit in noaptea de 30 octombrie, in incendiul din club.

“65. RIP Razvan si sa-ti fie bine acolo, langa Tina”, se arata pe pagina de Facebook “impreuna rezistam. Nu uitati de #Colectiv!”.

"Eram langa scena cand a inceput incendiul.

Ma uitam dupa iubita mea, dar nu am vazut-o. Ea era in mijlocul salii cu alti prieteni, eu eram in fata. La un moment dat s-a dus la toaleta si de atunci nu am mai stiut nimic de ea. Acolo nu mi s-a parut multa lumea. Daca localul era amenajat cum trebuie, nu se intampla nimic. Cineva a gresit si ar trebui sa plateasca, macar sa regrete pentru ce s-a intamplat", a spus iubitul Tinei, tanara de 28 de ani care a murit in drama de la Colectiv.

 

Cei care doresc sa aprinda o lumanare in memoria victimelor incendiului de la Clubul Colectiv vor putea sa o faca de duminica seara pana luni dimineata, cand va avea loc un eveniment dedicat celor care si-au pierdut viata in tragicul accident petrecut in urma cu 21 de luni.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 

"In data de 30 iulie, incepand cu ora 20,00 si pana la ora 8,00 dimineata, a doua zi, va avea loc evenimentul 'Noapte alba la #Colectiv', intrucat se implinesc un an si noua luni de la cumplita tragedie care ne-a indoliat inimile pe vecie. Haideti sa ne revedem si sa nu ii dam uitarii pe cei care nu se mai afla fizic printre noi", se arata intr-un mesaj distribuit pe pagina de Facebook a Asociatiei Colectiv GTG 3010.

Presedintele asociatiei, Eugen Iancu, a declarat pentru AGERPRES ca momentul marcheaza si amenajarea spatiului din Piata Bucur unde a fost amplasat monumentul dedicat victimelor Colectiv.

"Se implinesc 21 de luni. Cine doreste sa aprinda o lumanare, sa aduca o floare..., cine poate, cand poate, de-a lungul serii, de-a lungul noptii, este invitat sa vina acolo", a adaugat el.

Pe 30 octombrie 2015 in clubul bucurestean Colectiv s-a produs un incendiu in urma caruia 64 de persoane si-au pierdut viata si circa 200 au fost ranite. in club, trupa Goodbye to Gravity sustinea un concert de lansare a unui nou album. Incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse in timpul concertului si s-a extins rapid.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si