Mai mulți oameni au fost loviți pe trecerile de pietoni din județul Buzău. Astăzi, accidentul s-a petrecut chiar în municipiul Buzău.

Încă un rănit pe trecerea de pietoni

Autoritățile au fost sesizate cu privire la un accident pe o trecere de pietoni din județul Buzău. Accidentul s-a petrecut astăzi, pe strada Transilvania din municipiul Buzău.

Un bărbat de 51 de ani a fost lovit de un șofer în vârstă de 48 de ani din Costinești.

Bărbatul a fost preluat imediat de ambulanță și a fost transportat la spital, unde primește îngrijirile medicale necesare.

Traficul pe strada Transilvania este dirijat de polițiști în acest moment.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Mai multe poduri improvizate din Buzău, afectate de ploile torențiale

Accident după accident pe trecerile pietonale din Buzău

Autoritățile din județul Buzău sunt în alertă. În mai puțin de 24 de ore au intervenit pentru a rezolva accidente petrecute pe trecerile de pietoni, din mai multe zone din Buzău.

Ieri, un bărbat de 45 de ani împreună cu fiul său de 10 ani au fost loviți pe o trecere de pietoni din localitatea Râmnicelu, pe drumul DN22.

Accidentul a fost provocat de o femeie de 59 de ani din Constanța.

Cei doi pietoni au fost răniți în urma impactului. Autoritățile au deschis un dosar penal și cercetează cauzele în care s-a produs evenimentul nefericit.

Citește și: VIDEO- Tragedie într-o pădure din Buzău: Câini sacrificați de braconieri pentru încolțirea și împușcarea urșilor și cerbilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si