Close sidebar
Close sidebar

Inca un accident! Un microbuz scolar in care se aflau 15 copii s-a ciocnit frontal cu un autoturism in Vaslui! Soferul microbuzului pierduse controlul volanului!

Un microbuz scolar in care se aflau 15 copii a fost implicat, miercuri, intr-un accident in zona comunei Vinderei din judetul Vaslui. Primele informatii furnizate de Politia Vaslui arata ca opt elevi au fost raniti, fiind dusi la spital.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, accidentul s-a petrecut pe Drumul Judetean 242 G, in zona localitatii Vinderei.

"Intr-o curba cu vizibilitate scazuta, soferul microbuzului a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune frontala cu un autoturism condus regulamentar", au precizat reprezentantii Politiei Vaslui.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Potrivit acestora, in microbuz se aflau 15 copii, cu varste cuprinse intre 7 si 13 ani.

La fata locului au actionat mai multe ambulante, iar mediciii au decis sa transporte la spital opt dintre copii.

Acestia sunt constienti, stabili hemodinamic si nu au rani grave, potrivit datelor furnizate de politisti. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI